Gympasport_gymnastikdräkter_logo

GympaSport distribuerar varumärket Gimar Gym i Sverige.

GympaSport arbetar direkt med klubbar och föreningar och erbjuder unik design till gymnaster och idrottare. Vi distribuerar även våra produkter direkt till gymnaster och idrottare genom vår on-line butik och via vår fysiska butik i samband med tävlingar.

GympaSport är ett projekt som föddes av illusionen hos en älskare av artistisk gymnastik, Isabel Soria. Isabel som tillsammans med sin erfarenhet som elit gymnast, tränare och mor till gymnast önskar presentera för alla gymnastikälskare i Sverige detta fantastiska kvalitets märke.

  

Gimar

gimpasport,gimargi,gymnastikdrákter,leotard,maillots

  

Gimar Gym är ett spanskt varumärke, specialiserat på design och tillverkning av dräkter för gymnastik, skridskoåkning och balett.

Gimar Gym är det föredragna varumärket av spanska gymnaster. Gimar Gym, är ledande inom gymnastikdräkter och aktiv inom andra discipliner som kräver hög kvalitet och anpassningsförmåga, vilket är anledningen till att företaget idag är det mest framträdande på den spanska marknaden.

Gimar Gym startades 1995 som ett tillverkande företag av badkläder, men ägarna insåg snabbt sin kapacitet och marknadspotential inom gymnastik. Gimar började snart designa och tillverka dräkter. För tillfället tillverkas produkter till: kvinnlig Artistisk Gymnastik, Manling Artistisk Gymnastik, Akrobatisk Gymnastik, Trampolin, Rytmisk Gymnastik, Truppgymnastik, Skridskoåkning, Cheer och Balett.

Idag så är Gimar officiell leverantör av gymnastikdräkter till det spanska landslaget för Artistisk Gymnastik, Akrobatisk Gymnastik, Trampolin och Aerobics.

Gimar definierar kvalitet hos en gymnastikdräkt baserat på dess anpassningsförmåga till gymnastens kropp. Efter utveckling och forskning skapades en modell mall som passar in på denna definition. Detta gör att gymnasten känner sig bekväm inne i sin dräkt, och att dessa, förutom att vara bekväma, anpassar sig efter kroppen. Gimar nöjer sig inte med detta utan går ett steg till och specialdesignar dräkten.

  

Varför Gimar Gym?

 

  • Gimar Gym utmärker sig genom att erbjuda sina kunder den produkt de behöver i bästa möjliga tyg.
  • Gympasport,gimar, dräks, descriptivoGimar Gym har specialiserat sig på att göra anpassningen
     dräkter. Det är det ledande varumärket i produktionen av unika dräkter för varje klubb/förening. Anpassning går längre än färger och tyger. Gym Gimar arbetar med klubbens färger, behov och idéer redan från början och resultatet är enastående och exklusiva dräkter. Anpassning av plaggen kan förverkligas från en katalog modell där man ändrar färger och typer av lycra eller skapas helt från början där kunden ritar ett första designförslag. Kunden äger sen designen under två års tid, men Gimar garanterar klubbar kontinuitet av modellen, åtminstone för fem år.
  • Gimar Gym har också ett brett sortiment av unika dräkter. Dessa modeller är snygga, av senaste trenden och är gjorda av högsta lycra kvalitet och finish.
  • Gimar Gym utför all tillverkning av kläder i sina egna lokaler i Mataró, Barcelona. Gimar har därför kontrollerad kvalitet och garanterar enastående produkter.